Hoi, 👋🏻 

Graag stel ik me aan jullie voor. Ik ben Gepke, trotse moeder van Linde & Tijn en vrouw van HP (Hendrik Pieter).
Na de geboorte van de jongste ben ik van de trap gevallen. Na deze ongelukkige val, kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten en werd ik uiteindelijk arbeidsongeschikt voor mijn werk als verpleegkundige. Stil zitten en niks doen is voor mij niet te doen en word ik al helemaal geen leuker mens van. Als hobby was ik begonnen met het maken van naamcadeaus voor collega's en vrienden. Dit breidde zo ver uit dat ik in 2016 naar de KvK ging om het officieel te laten registreren en werd de naam Linijn bedacht uit de namen van Linde & Tijn.
In 2018 stond het huis vol en waren we de dozen die overal in huis stonden en de volle kasten met Linijn artikelen zat en kwam al snel het idee om ergens in Wierden een winkel te gaan beginnen.

Samen met mijn lieve man en leukste collega's, run ik nu al weer bijna 5 jaar de mooiste baby- kinderwinkel in Wierden.
In 2020 verhuisden we met Linijn naar een nieuw winkelpand en werd het voor mij te druk om ook ook nog de naamcadeaus erbij te doen. Ik besloot deze uit te dunnen. Dat duurde niet lang of ik begon het te missen. Met een man en collega's die het heerlijk vind om klanten te helpen en adviseren ben ik een stapje achteruit gaan doen en hebben we vorig jaar besloten we om het professioneler aan te pakken en te gaan stoppen met het bestickeren van de naamcadeaus en over te gaan op rechtstreekse bedrukking.
Om de naamcadeaus meer uit te kunnen breiden nu en in de toekomst, is er nu een nieuwe webshop met de focus op de naamcadeaus. Op www.linijn.nl shop je het assortiment van onze mooie baby-/ kinderwinkel en hier shop je de mooiste naamcadeaus. 💞

© 2023 linijnnaamcadeau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel